Madison a Nate opět na scéně!

recenze

Volání o pomoc (2023) 5 z 5 / cornetka
Volání o pomoc

“Nemůžeme spoléhat na ostatní, že nás učiní šťastnými, přestože to vypadá jako to nejjednodušší řešení. Nakonec člověk musí najít radost v sobě.

Madison a Nate opět na scéně! Tentokrát přijíždí do městečka, které se stalo Madison osudným. Návrat je horší, než čekala a někteří ji to dávají náležitě “sežrat.

Aby toho nebylo málo, je v zábavním parku nalezeno tělo mladé dívky. Tato situace nenechá Madison v klidu. Taky chce najít svého syna, který je takřka na dosah. A jak to vypadá, všechno se vším souvisí.

Nate je v tomto díle trochu zastíněn, nicméně pro Madison je i nadále důležitý, protože se rozhodl pomoct jí. Vzhledem k tomu, že oba byli uvěznění, dokáží se líp pochopit a fungovat spolu.

Tenhle díl byl ještě lepší než ten první! Při čtení zažijete strach, rozčilení, beznaděj, ale opačně i nějakou tu naděj a trochu spravedlnosti. A ten konec - to byla neskutečná jízda, kdy nešlo přestat číst. Vlastně celá kniha je neskutečně čtivá a děj tak rychle utíká. Autorka umí skvěle vtáhnout do děje a udržet čtenáře v napětí. Jsem zvědavá, co na mě čeká v dalším díle.


Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Temná pravda za oponou smrtících lží. Druhý díl návykové detektivní série. Madison Harperová se vrací do Lost Creek a s pomocí Natea Monroea hledá odpověď na řadu otázek: Kdo ji dostal do vězení za zločin, který nespáchala? Co... více


Komentáře (0)

Přidat komentář