Corrupt: Skazení

Corrupt: Skazení https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535050/bmid_corrupt-skazeni-6601a26090915.jpg 5 25 25

Diablova noc série

1. díl

Štyria basketbalisti, hviezdy školy, ktorých život prevráti naruby jedna noc, po ktorej sa traja z nich ocitnú vo väzení a rozmýšľajú, ako sa pomstiť. Čakali sme. Boli sme trpezliví. A teraz sa splní každá jej nočná mora. Erika Povedali mi, že sny sú túžby nášho srdca. Moje nočné mory sa však stali mojou posadnutosťou. Volá sa Michael Crist. Starší brat môjho priateľa je ako ten strašidelný film, na ktorý sa pozeráte cez prsty. Je príťažlivý, silný a úplne desivý. Hviezda vysokoškolského basketbalového tímu a teraz už profesionál, ktorého viac ako ja zaujíma špina na jeho topánke. Ja som si ho však všimla. Videla som ho. Počula som ho. Veci, ktoré robil, a to, čo skrýval Celé roky som od neho nebola neschopná odvrátiť zrak. Teraz som skončila strednú a prešla na vysokú, ale Michaela som neprestala sledovať. Je skazený a nemravnosti, ktoré som videla, už nechcú zostať len v mojej hlave. Pretože si ma konečne všimol. Michael Volá sa Erika Faneová, ale všetci ju volajú Rika. Priateľka môjho brata vyrastala v mojom dome a jedávala pri našom stole. Keď vstúpim do miestnosti, sklopí zrak a zastane, keď som blízko. Vždy cítim, ako sa z nej valí strach, a hoci som sa nedostal k jej telu, viem, že mám jej myseľ. To je aj tak všetko, čo naozaj chcem. Až kým môj brat neodíde do armády a ja nenájdem Riku samu na vysokej škole. V mojom meste. Bez ochrany. Je to až príliš dobré na to, aby to bolo pravdivé, rovnako ako načasovanie. Pretože pred tromi rokmi dostala do väzenia niekoľko mojich kamarátov zo strednej a oni sú teraz vonku. Varovanie: kniha obsahuje citlivé témy: sexuálne napadnutie, opakované vyhrážanie, smrť rodičov, znásilnenie, zneužívanie detí, zmienky o inceste, únos.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Pandora
Originální název:

Corrupt , 2015


více info...

Přidat komentář

valika0302
14.05.2024 3 z 5

možno trošku lepší priemer, ale za mňa sklamanie, čakala som bombu a wow efekt, ktorý sa nedostavil. Veľmi často sa opakovali identické vety a ani dej nejako nenadchol.

KajinaH722
13.05.2024 5 z 5

Autorku jsem si oblíbila, takže jsem neváhala a knihu si musela pořídit. Je to moje první kniha ve slovenském jazyce. A nelituji ba naopak jsem si čtení užívala a chtěla jsem víc a víc. Byla to pěkná jízda a já jí podlehla. Bavilo mě velké vzrušení a sexuální napětí. Pořád se něco dělo a musím říct, že jsem hlatala každou stránku a ani jednou jsem se nenudila. Jsem zvědavá, jak to bude s KAI který bude na řadě. Takže za mě to bude pecka a to celá série. Kdo miluje jako já drama, napětí, strach, bolest, zvrácenost, pikantní scény plné vzrušení a dark romanci, tak neváhejte a knihu musíte mít!


Holubka
11.05.2024 5 z 5

No ale toto!!!??......
Musím říct že to byla jízda. Ze začátku jsem byla trochu skeptická. Tahle knížka na nás teď vyskakuje všude a všichni jsou z ní paf. No a já jí propadla taky. Penelope píše prostě skvěle. Několikrát jsem měla husí kůži a musím uznat, že Rika měla koule, já bych zdrhla. Knížka má několik sexuálních scén, ale to jak Michael sledoval Riku jak tancuje......nevím jak, ale mě to normálně vzrušilo.
Jsem hodně zvědavá na další díly, hlavně na Damona jak to s ním bude.

Bryel
10.05.2024 5 z 5

„Chutí tak dobre, ako vyzerá?“ spýtal sa Kai.
Zdvihla som hlavu, spomenula som si, že nás pozoroval.
„Lepšie,“ odpovedal Michael pokojne.

Nespoutané? Rozhodně. Zvrácené? Určitě. Kontroverzní? Jistě. Toxické? Bezpochyby. Dostalo mě to? Absolutně!
Dark romance s dvěma časovými linkami, která zachycuje příběh dvou mladých lidí, Michaela a Riky, jejich působivý vývoj a vliv jednoho na druhého.
Spousta chaosu, pomsty, strachu, lehkomyslnosti a sebehledání zlaté mládeže.
Moc se mi líbila i ta stránka o sebepřijetí, o tom, že přijímáme druhé s jejich dobrými i horšími stránkami.
Musím připustit, že některé slovní obraty obzvlášť na začátku nedávaly smysl, ale celkově je Corrupt ve své nedokonalosti téměř dokonalá jízda. Čtenářům temnějších žhavých romancí vřele doporučuju!

„Vieš, prečo je väčšina ľudí na svete nešťastná, Rika? Pretože nemajú odvahu urobiť jedinú vec, ktorá by zmenila ich život.“

KlosKa
10.05.2024 5 z 5

Wow....asi nemám co jiného povědět. To bylo.... Penelope to umí, ikdyž to není pro každého. Kdo se toho nebojí, pojďte do toho. Místy jsem se i trošku bála, přiznám se. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu a zejména mě láká díl s Damonem, protože ti nejzkaženější jsou nakonec vždy to "nejlepší". Tak šup šup, ať je tady brzy díl s Kaiem.

Knihomol_ka
10.05.2024 5 z 5

Ďáblova noc...

PANEBOŽEE!! Jak je možný, že jsem tak dlouho odolávala této knize? Okamžitě jsem se do příběhu zamilovala.
Čtyři jezdci, kteří vás hned zaujmou a pohltí vás. Dostanou se vám pod kůži, tak jako se Rika dostala pod kůži Michaelovi.

Erika neboli Rika je hlavní postavou této knihy. Je krásná a ve svém nitru velmi zkažená. Její přítel je bratr kluka, do kterého byla celé své dětství zamilovaná, a pro kterého má stále slabost... On to cítí, ale jinak.

Michael Crist je jeden z této proslulé party, a chystá se Rike společně se svými společníky zničit život, tak jako jim ho v osudnou noc zničila ona.

Příběh je temný a zároveň hodně napínavý, také obsahuje sexuální a násilnické scény nebo úmrtí. Děj se odehrává v současností a také v minulosti a pomalu se dozvídáme co se stalo před třemi lety a proč vlastně jdou po Rike. Líbí se mi čeho jsou chlapci schopní a že vám nahání hrůzu. Michael a Rika jsou stejně zvrácení a pro sebe přímo stvořeni.

Penelope Douglas přesně ví jak takové příběhy psát. Je to vzrušující a šokující. Pozornost čtenáře si dokáže udržet.
Potřebuji další díly, protože jsem šíleně zvědavá co se dozvíme o dalších jezdcích.

Jinak překlad je brutálně dobrý a velké díky nakladatelství Pandora, za původní obálku a knihu s ořízkou !

katasokolov
08.05.2024 5 z 5

4,5/5*


Penelope je prostě královna v sepisování a tvoření, podejme to takto, netradičních romantických vztahů.

Příběh má opět vše, díky čemuž může srdce, čtenářů dark romancí, zaplesat. Divoká halloweenská noc před třemi lety, která se zvrhla a nyní nastal čas platit účty. Našel se ale ten správný viník, nebo někdo jen stále čeká na prostor udeřit nanovo? Autorčina láska k Michaelovi Myersovi je v některých momentech dost zřejmá :).

Všechny postavy mne zaujaly a těším se až dostanou možnost ukázat, co v nich je v navazujících částech.

Hojně diskutovaná scéna v sauně byla za mě cajk a vysvětlení ohledně toho, k čemu tam došlo bylo víc než dostačující.


Tuhle divokou jízdu jsem si užila na jedničku a mám jen malé výhrady - zejména k tomu zrychlenému konci, u něhož jsem čekala přeci jen víc. Snad bude příběh jezdců pokračovat v podobném duchu. Jsem dost zvědavá na Kaiovy prožitky z vězení a na motivy Damona k některým již popsaným činům a jeho rodinné zázemí, Will je pro mě osobně zajímavý nejméně. Určitě se taktéž chystám na novelu, kde se opět více objeví Rika a Michael.

Ekniha.
04.05.2024 5 z 5

…Chceme to čo chceme. Trhala ma a ja som si nebol istý, či mi na tom záležalo “…

Michael, Kai, Will, Damon štyria jazdci prichádzajú.. v nasledujúcej recenzii vás ale nič nepripravi na tento pribeh…

Bude to skazené, choré, budú sa s vami zahraváť, nútiť hrať ich hru.. pretože Diablova noc začína..

Napriek všetkému budete v ich moci, stanete sa hračkou v ich svete a budete si to užívať? Rozhodne! Pretože toto OMG! Penelope je majsterka.. dokázala niečo fenomenálne! Vytvorila štyroch jazdcov ktorým nechcete skrižiť cestu ale zároveň chcete byť v tom s nimi

Bolo to žhavé choré skazené úžasné, buď to budete milovat alebo nenavidiet.. a ten koniec?! Nie nie nie.. mám v hlave tisíc otázok a potrebujem odpovede..
táto kniha nieje pre každého, rozhodne to bude vyzva!

Štítky knihy

láska romantika vztahy vášeň

Autorovy další knížky

Penelope Douglas
americká, 1977
2018  82%Nádech
2019  81%Jiskření
2023  85%Láska na hraně
2024  89%Troufalá vášeň
2024  90%Corrupt: Skazení