Agent strachu přehled

Agent strachu
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529592/bmid_agent-strachu.jpg 5 3 3

Huston. Heath Huston. Hrdina, drsňák a hláškař. Ale taky zoufalec, ožrala a sprosťák. Je čas na sklenku toho nejlepšího, co máte doma, protože zabránit emzákům vyhladit lidstvo může jen on. A víte co, dejte si ještě jednu, vždyť je to nejspíš naposled. Intergalaktická hra na kočku a myš začíná. Když nic jiného, tak jim alespoň naženeme strach. Máme na to agenta.... celý text

Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Mighty Boys
Originální název:

Fear Agent , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Agent strachu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

spackler
včera 5 z 5

Původně jsem doufal v ožralýho Flashe Gordona a odlehčenou zábavu, reálně jsem dostal komplexní příběh často plnej beznaděje. Ale hustý a nebojte nadsázka tam je. Nečekaně taky inspirace ranym Garthem Ennisem(jedno městečko se dokonce tak jmenuje). Tohleto určitě podpořte ať ty kluci můžou vydávat další pecky. Já se strašně těším na Outcast a tajně doufám někdy v budoucnu třeba v Concrete.

MichaelPetr
29.05.2024

Knihu zatím čtu, takže k obsahu se ještě vyjadřovat nebudu.

Každopádně mě trochu mrzí, jak někteří hypují kvality zpracování knih od Mighty Boys. Už je to několikátá kniha od nich, kterou mám a tisk fakt není dobrej. Je tam šíleně přepálený kontrast, takže je vše mnohem tmavší, než jak se to zdá třeba z náhledů na webu. Tmavší scény jsou pak vyloženě nepříjemné na koukání. Nevím kdo chystá data/schvaluje tisk, ale měl by se nad sebou trochu zamyslet. Náhledy na webu, ale třeba i zahraniční verze jsou o několik stupňů světlejší. Ten stejný problém mám u knih Kletba a Osm Miliard Přání.


GoodGames
28.05.2024 5 z 5

Konečne tu máme komiks od Ricka Remendera, ktorého skvelé autorské komiksy boli na našom trhu úplne prehliadané a rovno v komplete od Mighty Boys v najväčšej možnej kvalite (ako spracovanie, tak aj preklad, bonusy…). Vedel som, že je séria Agent strachu fajn, ale až takto dobré som to naozaj nečakal. Remender má kopec hravých nápadov a neustále vo vývoji príbehu prekvapuje a vytvára nečakané scény. Je to dynamické, pútavé, plné humoru, ale aj veľmi silných a emotívnych momentov. Každá smrť tu bolí a má veľký dopad na postavy v príbehu. Samotný hlavný hrdina je obrovský sympaťák s podarenými hláškami a veľmi som mu fandil. Je to pulpové dobrodružné sci-fi, ktorého čítanie bol veľký zážitok. Pochváliť musím aj príjemné bonusové príbehy, ktoré sú už hlavne o zábave a majú už iných scenáristov a každý z príbehov má aj inú kresbu. Komiks roka? Asi ešte skoro hodnotiť, ale v TOPke bude určite.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Agent strachu v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených4x
v Knihotéce35x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x