Lásky čas přehled

Lásky čas
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532135/bmid_lasky-cas-6635f199c72c3.jpg 5 74 74

Za vším hledej kocoura! Jarní queer romance, ve které láska jen kvete. Teo se nedávno přestěhoval z Prahy na Moravu a ztěžka si zvyká na nový život. Nikoho tu nezná, navíc se jeho rodina jen pomalu vyrovnává s tetinou smrtí a provozováním kavárny, kterou po ní převzali. A protivný Villy z konkurenčního bistra mu to taky neulehčuje. Ten má ovšem řadu důvodů, proč být nepříjemný: Jeho utajovaný vztah se bortí, rodina ho nerespektuje a on sám vlastně neví, co od sebe čeká. Ještěže je tady kocour Tuňák – dokáže totiž oba nepřátele přimět, aby spolupracovali a možná víc než to.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lásky čas. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

M.anon
dnes 5 z 5

Četla jsem první knihy, které autorky napsaly sólo a moc mě nadchly, takže tahle společná byla jasná volba. A super! Naprostá bomba. Ideální na odreagování. :)

LuciaSangster
včera 4 z 5

Pokud se nepletu, tak tohle je moje první kniha s touhle tématikou. Trošku jsem se toho bála, protože jsem náročný čtenář, ale mile mě to překvapilo.

Knížka začínala strašně hezky. Je to taková oddechovka, takže po delší době to bodlo.

Příběh vás provede různými problémy, a hlavně coming outem. Slovních přestřelek zde není málo a humor taky nechybí. Celé se to čte samo.

Hlavní hrdinové byli sympatičtí. Jejich pošťuchování mezi nimi a rivalita byla dokonalá. Měli bychom děkovat kocourovi Tuňákovi, který nám dal tyhle dohromady.

Krásně popsané scény i atmosféra. Čtenáře příběh dokáže vcucnout do sebe, že vás zajímá, jak to bude pokračovat dál. Nečekejte, ale žádné velké zvraty. Je to oddechovka ne válečná kniha.

Pokud chcete oddechové čtení, tak tohle patří mezi ně. Nebudete zklamaní.

Děkuju za knihu @humbook #humbookblogeri


YukiTeru
předevčírem 5 z 5

(SPOILER) Nádherná kniha. Celou dobu jsem se u ní culila a strašně se mi líbilo, jak Teova máma je už od začátku tak lehce shipovala. Líbilo se mi i to, že to nebylo pořád růžové a řešily se tam i nějaká traumata, stará láska atd. Krásný příběh s krásným koncem.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)

14.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lásky čas v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených77x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených13x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst59x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech5x