Pán ledové zahrady 3 přehled

Pán ledové zahrady 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64900/bmid_pan-ledove-zahrady-3-3X7-64900.jpg 4 184 184

Pán ledové zahrady série

< 3. díl >

Vstoupíte-li, odhoďte naděje. Zhasnou obrazovky, oslepnou monitory, utichnou telefony. Zůstane jen magie a Síla. Stačí pouze čtyři Pozemšťané, kteří jsou naplněni Silou, aby z planety Midgaard stvořili učiněné peklo. Vuko Drakkainen následuje stopy jejich děsivého šílenství s jasným úkolem - zlikvidovat, poslat zpátky na Zem, nebo je pohřbít hluboko pod zem. Potíž je v tom, že oni se stali bohy. Pilíř, císařský syn, kráčí vstříc svému osudu a hledá záchranu pro svůj svět, který je odsouzený ke zkáze...... celý text

Literatura světová Sci-fi Fantasy
Vydáno: , Triton
Originální název:

Pan Lodowego Ogrodu 3 , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán ledové zahrady 3. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

Schary
10.08.2023 4 z 5

Nejslabší z těch tří částí, co jsem zatím četla. Dějová linka s Tohimonem mě v tomto dílu bavila víc, Vukova plavba na lodi a pak pobyt v Ledové zahradě byl tak trochu zbytečně protahovaný a docela nudný. Musím, ale uznat, že na čtvrtý díl se těším!

alekis
09.09.2022 5 z 5

Anotace vysvětluje, co jsem tak nějak chtěla říct: ze skupinky vědců, vyslaných ze Země, aby zkoumala planetu Midgaard, zbyli čtyři. Čtyři, kteří pochopili, jaké možnosti tento svět skýtá a bez skrupulí popustili uzdu vírům temnoty a šílenství ve svých duších. Děsuplné... Ale co s tím mají dělat chudáci Midgaarďané..?
Ono to totiž ale naštěstí není úplně tak. Možnosti zhmotňovat svoje fantazie a donekonečna kouzlit jsou omezené... Zatím to však dvěma mužům a dvěma ženám ze Země vychází...
Jenže je tady Vuko Drakkainen, sympaťák všech sympaťáků, a místní mladý, ale šikovný Pilíř, syn Oštěpaře, následník trůnu, nyní bez trůnu. Tento mladík, dříve nám známý pod krycím jménem Ardžuk, může v tuto chvíli trůnit tak leda... v kadibudce. Ostatně, říše, které měl vládnout je rozvrácena a nic už tam nebude jako dřív.

Tihleti dva... Nejspíš je chrání dobré kouzlo planety, kterou šílenci uvrhli do hrůzy a zmaru. Museli přežít neskutečná protivenství, abychom si my čtenáři hned mohli začít číst čtvrtou část... ale bylo to moc a moc těžké, nebezpečné, plné nástrah a ztrát přátel. Jo, jo, není snadné bojovat s nejrůznějšími nepřáteli a navíc s nestvůrnými zhmotnělými výplody chorých mozků...
Četla jsem, jak to jen šlo, až se ze mě málem kouřilo, a příběh jsem si užila do maxima! Kluci, uvidíme se vzápětí ve čtvrté části! Držím vám palce! :-)
SPOILER
Musím připodotknout, že je tu důležitý prvek: Vuko a Pilíř se setkají díky tomu, že Pilíř, kupodivu, zpívá jednu španělskou píseň. Jak to? Takto. Je potřeba si přečíst knihu :-).
Je to moje oblíbená a tuším, že u nás docela málo známá:
https://www.youtube.com/watch?v=G5RJfFmjy6A


alena0601
08.03.2022 5 z 5

Konec třetího dílu, jakoby autor rychle spěchal mít to už za sebou, takže příběh zkrátil. Přesto to byla pěkná jízda a hodně bavila a už se těším na čtverku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pán ledové zahrady 3 v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených271x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených16x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

science fantasy (SF + F)

Autorovy další knížky

2007  89%Pán ledové zahrady
2008  88%Pán ledové zahrady 2
2011  87%Pán ledové zahrady 3
2013  88%Pán ledové zahrady 4
2010  74%Popel a prach