Vila v Itálii přehled

Vila v Itálii
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532180/bmid_vila-v-italii-65cc745774848.jpg 5 15 15

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit. Díky staré fotografii dokáže, že je opravdu dcerou italského herce Ernesta, a situace se změní. Otcův manažer Raphael, naprosto neodolatelný mladý muž s nepřístupným výrazem, se ji rozhodne nespustit z očí a doprovází ji na každém kroku. Kdoví o co téhle cizince s kouzelným úsměvem a nádherně vlnitými karamelovými vlasy vlastně jde. Dokážou romantické procházky a vychlazené drinky i přes počáteční rozpaky zažehnout mezi Liou a Raphem jiskru? Atmosféra je stále žhavější a není to jen kvůli horkému středomořskému slunci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

A Villa with a View , 2024


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vila v Itálii. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

lenka6962
včera 5 z 5

Ideální kniha na letní dovolenou. Opět se mi líbila, i když některé postavy by si zasloužili více prostoru, např. Leo. Musím říct, že Raph mi byl první polovinu knihy krajně nesympatický.

Renike
předevčírem 5 z 5

I tahle další kniha ze série se mi líbila. První půlka mě hodně chytla, protože letošní dovolenou plánuji na stejné pobřeží. Druhá půlka, nebo spíš poslední čtvrtina knihy, už byla hodně sladká, ale u těch knih vlastně je to povinnost :) Bylo to moc hezké, hodnotím kladně.


StihOMam
27.05.2024 3 z 5

Vezmu to od konce: autorka závěrem knihy totiž zmiňuje, jak na ni okolí občas útočí s dotazy, kdy napíše „real book“. Na to přirozeně reaguje, že čtenářky v jejích románech dostávají, co očekávají, tak proč na tom něco měnit?! Z odpovědi tedy jasně vyplývá, že i zde naleznete, pro co si jdete. Zápletka je místy růžovoučká, až by i Barbie mohla závidět. Řešení celkem nestandardní situace je nebývale úžasné, pohádkové, až naivní, ale aspoň vám dají na pár italsky provoněných chvil zapomenout na nákupní seznam nebo naprdnutýho šéfa.
Nicméně z celé série musím tento díl hodnotit jako nejslabší.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024


Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)

19.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vila v Itálii v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst283x
v Chci si koupit179x
v dalších seznamech7x