Hříšné přání

recenze

Hříšné přání (2024) 3 z 5 / renulka16
Hříšné přání

Pokud máte rádi Bridgertenovi, věřím, že i tato kniha se vám bude líbit. Já ji hodnotila úplně stejně, tedy jako takový průměr. Nebylo to nic z čeho bych si sedla na zadek, ale nebylo to ani nic, co by mě vyloženě nudilo.
Zkrátka oddechové čtení, které vás dostane na ples a do dob, kdy se na ženy hledělo úplně jinak - díky bohu za dnešní dobu.

Od začátku bylo naprosto jasné, jak to celé dopadne, přesto, že se to jeví úplně jinak. Je to jednoduše řečeno - předvídatelný příběh. Ale to nebrání tomu, abyste ve čtení nadále nepokračovali.

Hlavní hrdinka Johanna byla takový nejslabší článek na knize, ikdyž by tomu asi tak být nemělo, ale mě naopak bavily více vedlejší postavy. Jako například komorná, která se ukázala jako skvělý člověk, byť tak ze začátku vůbec nepůsobila. Johannina babička, ať to byla pořádná jedubaba mě svým způsobem taktéž bavila.

Jak jsem psala v úvodu, pokud jste milovníci historických románů plných plesů a námluv, věřím, že kniha bude ta pravá pro vás.
Já se však na další díl v budoucnu nechystám.


Hříšné přání Hříšné přání Hannah Conrad

Píše se rok 1827 a Johanna se poprvé ocitá v paláci svého strýce, který ji má uvést do společnosti. Na zdejším „tržišti nevěst“ má dobrou výchozí pozici, ale díky své důvěřivosti podlehne kouzlu urozeného svůdníka, což její vyhlíd... více


Komentáře (0)

Přidat komentář