Krutá rozkoš

recenze

Krutá rozkoš (2024) 4 z 5 / renulka16
Krutá rozkoš

Když začínám číst knihu s Evou a Roarkem, vždy se těším na jejich skvělý vztah. Oni jsou pro sebe zkrátka ideální. Tentokrát však, na můj vkus, přišel Roark na scénu o trochu později, až mi po něm bylo skoro smutno :).

Obchod s bílým masem. S nezletilými dívkami, holčičkami. Prý se tomu dokonce říká "Akademie".
Příšerný téma, o kterém sel moc pěkně nečte, obzvlášť, když máte doma malou holčičku. Ale přesto, o jaké téma v knize šlo, to bylo skvěle napsané. Tentokrát mi bylo líto i Evy, která tenhle případ nesla velmi těžce, protože si sama něčím takovým kdysi dávno prošla.

J. D. Robb ma tuhle sérii dokonale zvládlou a pokaždé žasnu nad tím, jak to, že i po XX dílech si dokáže stále držet takto vysokou laťku. Smekám pomyslný klobouk a vám doporučuji se sérií začít.
Samozřejmě ideálně od prvního dílu, pokud tedy máte čas se pročíst nějakými 54 díly k tomuto, ale komu se nechce - začnete kdekoliv, taky jsem začala pozdě. Hodně pozdě. A nelituji.


Krutá rozkoš Krutá rozkoš Nora Roberts

Poručíka Evu Dallasovou zaujmou na místě činu nákladné, elegantní šaty a drahá kosmetika na těle třináctileté dívky. Zdá se, že dívku někdo připravoval k roli sexuální otrokyně. Pomoct by Evě mohl manžel Roarke, který se pohybuje ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář