Pouta osudu

recenze

Pouta osudu (2024) 4 z 5 / renulka16
Pouta osudu

Pouta osudu jsou druhým dílem autorčiny série Cornish tales. Takže jako s první knihou Pro čest a lásku jsem neměla problém se okamžitě začíst. Jak jsem zmiňovala již v recenzi u první knihy - člověk od takovéto knihy očekává, že se bude jednat o jednoduchý oddechový, romantický příběh, ale opět tomu tak nebylo. Victoria Cornwall prostě umí velmi dobře psát.

Postavy jsou opět skvěle vykresleny, takže vám nejsou vůbec cizí i samotné prostředí je velmi dobře popsané a jak už autorčino příjmení napovídá, opět se jedná o příběh, který se odehrává ve druhé polovině 19. století v Cornwall :).

Ikdyž nemám téměř nic, co bych knize vytkla, přesto musím stejně jako Pro čest a lásku hodnotit pouze čtyřmi hvězdami. Nedokážu úplně asi přesně říct proč, ale zkrátka to nemělo takový ten "wow" efekt. Nicméně už teď se těším, s čím přijde Victoria Cornwall příště.


Pouta osudu Pouta osudu Victoria Cornwall

Po rodinné tragédii najde Janey práci jako společnice lady Brockenshawové na panství v Cornwallu. Osamělá dívka přiláká pozornost dvou mužů – Jamese Brockenshawa, dědice panství, a zádumčivého farmáře Daniela Kellowa, jehož přitaž... více


Komentáře (0)

Přidat komentář